Annons
Annons

sunday funday.


 

sunday.

Så här såg jag ut igår när jag tvingade ut Magnus i vår trappuppgång för att ta en dagens outfit på mig. Vi skulle nämligen på julbord med min familj. Jag hade klätt upp mig i min juligaste tröja. Vi åt mellan 18.30 till 22.30, alltså konstant i fyra timmar (?!). Kunde knappt prata på grund av mättnad i slutet och vaknade imorse ännu proppmätt. Gudars skymning.

Annons

sunday.

Tröjan är från Forever 21’s samarbete med Disney för två år sedan, löskragen är från COS, skorna som inte syns är dessa från Henry Kole och kjolen är den plisserade jag har jämt.

sunday.

”Kan du inte posera som han gör på tröjan”

.

Translation. Last night’s outfit when Magnus and I went out with my family to eat a  traditional Swedish Christmas dinner table.

(0)
(0)
(0)

13 kommentarer till “sunday funday.”

  1. Haha låter PRECIS som jag när jag är på julbord (eller bufféer öht). Jag bara äter och äter och äter. Förstår inte hur allting får plats?! :,D kan också lätt sitta i flera timmar och bara mosa i mig för att det är gott. Beundrar nästan människor som kan sluta när de är mätta. Hur gör de liksom??! Det är ju så gott!! Hur kan man inte pressa ner lite till? Haha.
    Söt tröja 😀
    Stor kram

  2. Hej Sandra du är min favoritperson som jag inte känner! Har du snapchat? Skulle va så roligt att följa med i din vardag 🙂

  3. Kan inte du göra ett inlägg med your year in music på Spotify som du gjort tidigare år? Det skulle vara kul att se 🙂

  4. när man ska äta sådär mycket är magtröja och kjol bästa outfiten! så magen kan expanderas hur mycket som helst haha. klär mig alltid så när jag ska till min favvorestaurang :))))))

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 


Annons

 
 


Annons

Laddar