Annons
Annons

sunday funday.


 

sunday.

Så här såg jag ut igår när jag tvingade ut Magnus i vår trappuppgång för att ta en dagens outfit på mig. Vi skulle nämligen på julbord med min familj. Jag hade klätt upp mig i min juligaste tröja. Vi åt mellan 18.30 till 22.30, alltså konstant i fyra timmar (?!). Kunde knappt prata på grund av mättnad i slutet och vaknade imorse ännu proppmätt. Gudars skymning.

Annons

sunday.

Tröjan är från Forever 21’s samarbete med Disney för två år sedan, löskragen är från COS, skorna som inte syns är dessa från Henry Kole och kjolen är den plisserade jag har jämt.

sunday.

”Kan du inte posera som han gör på tröjan”

.

Translation. Last night’s outfit when Magnus and I went out with my family to eat a  traditional Swedish Christmas dinner table.

(0)
(0)
(0)
13 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar