Annons
Annons

sunday funday.


 

sunday.

I söndags vaknade jag ganska tidigt och gick upp före Magnus för att göra frukost till oss. Knäckebröd med pålägg, avokado, grapefrukt, yoghurt, musli och kokt ägg.

sunday.

Sedan gick vi ut i regnstormen. Höll på att blåsa bort ungefär sju gånger.

Annons

sunday.

Vi köpte cavaglas.

sunday.

och gick på affischmarknad i Hornstull. Köpte en jättefin som jag kan visa sedan, tror den ska upp bredvid Wes-postern i vardagsrummet, eller vi får se var den hamnar. Fin var den i alla fall.

sunday.

På hemvägen svängde vi förbi grönsakshandlaren och köpte mango och koriander. Älskar att vi har en sådan här fin grönsaksbutik vid oss.

sunday.

När vi kom hem diskade jag cavaglasen och ställde in i skåpet.

sunday.

Och Magnus lagade mat så att fönstren blev helt immiga.

sunday.

Jag läste lite bloggar.

sunday.

Sedan var klockan plötsligt sju och vi hade bjudit in hela min familj till vårt lilla kök.

sunday.

Milla var med såklart.

sunday.

Vi bjöd på söndagsmiddag i form av carnitas. Bra med mat som man äter med händerna när man är sju personer som sitter runt ett bord för två.

sunday.

Efter maten hängde vi i vardagsrummet, åt glass och tittade i fotoalbum som min mamma haft med sig från förrådet. Två stora flyttkartonger med fotoalbum jag gjort från min tonår. Omg bered er på många flashbacksinlägg från det ljuva (…) nittiotalet och tidiga tvåtusentalet!

.

Translation. Sunday. I woke up early and made breakfast for us before we headed out in the rain. We bought champagne glasses, a poster and vegetables. In the evening we made carnitas and invited my family over for Sunday dinner.

(0)
(0)
(0)
24 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar