Annons
Annons

tavelväggen är klar!


 

Home

I februari skrev jag ett inlägg om planeringen kring min tavelvägg i vardagsrummet. Har varit trött på den här rektangeln ovanför soffan ett tag nu och drömt om en från-golv-till-tak-tavelvägg.

Och så till slut, så här i början av juni 2018 hade jag äntligen tillräckligt många ramar för att förverkliga drömmen. Förra veckan bokade jag och min gulliga assistent Michelle två stycken tavelväggsmöten.
Nu jäklar skulle det spikas och fixas.

Annons

Home

Började med att ta loss alla spikar ur väggen.

Home

Sedan la vi upp allt vi hade på vardagsrumsgolvet för att komma på nån ungefärlig struktur. Vilka färger och tavlor som var fina bredvid varandra etc.

Home

Jag hade läst på en del om stora tavelväggar och förstått att så länge man hade en rak linje någonstans så kunde man annars bara köra på mer eller mindre. Jag och Michelle bestämde oss för att längs med taket fick bli den raka linjen.

Home

Sedan jobbade vi oss neråt från balkongdörren tillbaka till bokhylleväggen igen.

Home

Och titta vad fint och mysigt det blev! Det blev faktiskt precis som jag tänkt på ett sjukt sätt (?).

Jag hade en färgskala i huvudet när jag valde prints och så här i efterhand tycker jag verkligen att det var smart att hålla sig till den genom hela väggen för harmonin.

Home

Rummet känns så mycket större dessutom.

Home

Mycket glad och nöjd över detta. Ska fotografera väggen mer nära när jag blivit frisk så ni får se vad som hänger där.

🌟

(9)
(106)
(8)

29 kommentarer till “tavelväggen är klar!”

  1. Åh! Nu får du aldrig flytta! (Så skulle jag känt efter allt jobb att få upp tavlorna, hehe, inte min favoritgrej…)

  2. Jäklar vad fint det blev! Jag blev riktigt sugen på att sätta i gång med min vägg men först måste vi förstora några fotografier (mannen=fotografen i huset 😗).

  3. Det blev superfint! Skulle passa att lägga till några avlånga tavlor ovanför soffan, där ser det lite tomt ut 🙂

    1. Fast det är lite jobbigt att slå huvudet i tavlor om man lutar sig bakåt när man sitter i soffan. Så det är nog smart att ha ”hål” där.

  4. Då blir väl jag nån som säger nånting neg :/ Jag skulle aldrig klara av att ha det såhär, gör mig stressad för att det händer så mycket. :/

    1. Samma här! Jag tycker mer om att lyfta fram en eller ett par tavlor på en vägg, men denna tavelvägg passade fint hemma hos Sandra 🙂

  5. Vad bra ifall du kommer skriva ett till inlägg om tavlan för vill så gärna veta vart du hittat tavlan med de spelande djuren på!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 


Annons

 
 


Annons

Laddar