Annons
Annons

tävling: din bästa sommarbild.


 

oxelösund.
En klyscha men jag MÅSTE ändå säga: få saker överträffar sommaren. Det slår mig varje gång att jag på något vis börjar fungera igen. Att vintern är en sömnig dvala tills träden får löv på grenarna. Och för att fira att den äntligen är här så har jag idag en tävling i samarbete med ACO med sommartema!
Jag tänkte att ni skulle få visa er bästa sommarbild och berätta varför just den betyder så mycket för er.

Annons

p
Det här en av mina favoritbilder (tyvärr hade jag den bara i en väldigt kornig version). Den är från juni för två år sedan. Jag hade precis flyttat tillbaka till Stockholm efter att ha bott utomlands i nästan tre år. Jag, Jenny och Michelle bestämde oss för att kicka igång sommaren genom att bila till Michelles familjs landställe i Oxelösund. Milla följde med i en liten väska och vi spenderade fem dagar med att grilla, gå på loppisar, bada och läsa gamla tidningar som staplats på hög sedan nittiotalet. Den näst sista kvällen kom Magnus med tåget och vi hade inte blivit ihop än och jag satt bredvid honom med ett hav av rus i magen och undrade så om han tyckte om mig eller inte, ville så gärna. Det var så varmt ute och inne och de där fem dagarna kändes som en kort men rosaskimrande livstid.

.
hej
Nu vill jag så gärna höra din berättelse och se din bild.
Du kan dela mig dig av historien här nedanför i kommentarsfältet och länka till bilden ELLER använda instagram genom att hashtagga bilden med #acolimitededition. 5 vinnare får detta kittet med limited edition-produkter från ACO, en bodylotion och en shower cream som doftar rabarber och hallon. Sommar på flaska helt enkelt. Plus att jag kommer lyfta de allra drömmigaste bilderna och historierna i ett inlägg för att det är så fint att läsa om sådant.

.

Translation. Show me your favorite summer picture and the story behind it, and win beauty products with the smell of rhubarb and raspberry!

(0)
(0)
(0)
33 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar