Annons
Annons

the list of 2015.


 

rain rain rain

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut?

Min roman kom ut i pocket, jag blev kolumnist i Metro, sa upp mig från Rodeo, blev redaktör på Metro Mode Creative, renoverade ett badrum (eller jag gjorde ju inte själva renoveringen såklart, men ni fattar). Typ så.

Annons

cap d'antibes.
Vilka länder/städer besökte du?
Nairobi, New York 2 gånger, Frankrike 5 gånger (!) och Italien.

Vad var din största framgång 2015?
Att min pocket sålde bra, att min blogg fortsatte gå bra, att jag vågade säga upp mig från kolumnistjobbet på Metro fastän det kanske inte var det ”smartaste” karriärstegsmässigt. Men framgång måste ju sitta i hur det ska kännas i magen antar jag. Hoppas det. Att skriva en novell för Vattenfallskampanjen var också väldigt roligt! Vill skriva fler noveller i mitt liv känner jag.

cap d'antibes.
Bästa köpet?
All god mat och resorna.

friday.
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Sommarljuset, hångel, att lägenheten nästan blev helt klar, när ni tyckte om det jag skrev, resorna, festivalerna, vår balkong, bra hårdagar.
Typ som vanligt alltså.

Och ledsen?
Nyheterna.

Årets låtar?
Backa Tiden med Joel Alme och Sommarnatt med Little Jinder.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mitt 2014 var ett fullkomligt knasår: jag köpte lägenhet, gav ut en bok, släppte en klädkollektion, spelade in TV, startade en podd och tusen andra grejer. Jag önskade mig ett mer chillat 2015 och så blev det. Men 2014 var så himla dödsroligt, men 2015 kanske var behövligt på andra sätt efter det. 

Favoritserie?
Bästa serien jag såg i år var nog Fargo säsong 1. Så HIMLA bra.

Bästa filmen?
Pride!


Bästa boken du läste i år?
Utan Personligt Ansvar, Kalmars Jägarinnor och För Lydia.

italy.
Bästa matupplevelsen?
Alla asmysiga middagar när vi hyrde ett hus i Italien och delade upp oss i matlag. Varenda middag pågick i så många timmar och det var alltid så gott.

Något du önskade dig och fick?
Ett nytt badrum var högt upp på min mål-lista för 2015.


Vad gjorde du på din födelsedag 2015?
Åt finlunch med mina kompisar på Wienercafét och födelsedagsmiddag med Magnus på Bleck. Det var t-shirtväder och väldigt somrigt alltihop.

Är det något du saknar år 2015 som du vill ha år 2016?
Japp. En vettig andra roman i ett Word-dokument.

Vem saknade du?
Michelle.

Nyårslöfte?
När jag var femton år fick jag en videokamera som jag hade med mig jämt under hela min tonår. Har säkert tio timmar av film. Mitt nyårslöfte är att lämna in kassetterna för att digitalisera dem, klippa ihop och sedan visa er!

Högsta önskan just nu?
Lite skrivflow idag vore fint.


(foto Rebecca Fexby)

Tidigare svar på samma lista:
2014.
2013.
2012.

(0)
(0)
(0)
19 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar