Annons
Annons

tiara och spindlar


 

jag gick till Glitter idag med min mamma för att spana in mig själv.
jag måste ju det. se hur jag såg ut och så.
bilden var helt enorm i affären. crazy banana.
jag kollar lite underligt med ögonen men annars helt okej tycker jag.

Annons

flickorna bredvid mig är rysligt söta.


så, nu har ni också sett!

(i förrgår gick jag på min spindelfobikurs för sista gången. efter tre timmar och en panikattack kunde jag lägga spindeln i min hand, låta den klättra över min handflata och lägga den tillbaka i burken igen. hemskt duktigt om jag får säga det själv. kanske kan jag hänga mer i skogen nu.)

en annan sak – ni vet ju att jag gillar Beirut. en flicka tipsade mig om den här videon.
jag älskar den bara.
ni måste se den.

<3

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar