Annons
Annons

till alla er som drömmer om att skriva tjocka romaner, bära stickiga baskrar och slänga sig med ord som ‘que?’


 

Min ypperliga bordskamrat Ninakanin tipsade om ett program jag har längtat efter sedan jag var nio år och påbörjade min första och enda roman (en rip-off på narniaböckerna, jag hann skriva sextio sidor på vår betonglåda till dator innan jag tröttnade).
Ommwriter.

Annons

Ommwriter tar över hela din dataskärm, täcker mail, bloggar, spotifyfönster och irriterande msn-boxar. Istället hamnar du i en liten tyst värld där bara ditt skrivmaskinknatter och något stilla grottdroppliknande ljud hörs. Eller fågelsång om du har lust med det.
Jag älskart. Nu ska jag tillbaka dit, vi ses där.


Ommwriter is my new favourite word processor. To quote them: "Ommwriter emerged as an internal tool to help transport us away from the humdrum noise; allowing us to be at one with ourselves and our ideas. All said and done, after having created something so valuable, we figured that Ommwriter was just too good to keep to ourselves."

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar