Sandra Beijer
Hej, jag heter Sandra och är författare, bloggare och skribent. Har skrivit tre romaner och bloggat sedan 2005. Tycker om fredagar, cava och när det är sommar.
Annons

tiotalet på tio veckor: 2011.

Välkommen tillbaka till min inläggserie där jag summerar mitt tiotal varje fredag fram tills det blir tjugotal. Idag är vi framme vid 2011.

friday.

2011 var jag 26 år gammal och bodde i New York.

christian's birthday.

Tillsammans med Nina. Vi jobbade som ett kreativt team på en reklambyrå och bodde i en lägenhet ihop i Lower East Side.

Annons

friday.

Vi var en grupp reklamsvenskar som hängde tight i ett stort gäng och hittade på saker ihop. Blev lite som ena extra familj på andra sidan havet.

Romanian dinner in Queens.

Lärde också känna Alexandra, och har hörts dagligen med henne sedan dess.

sara's french theme party.

Annons

Fest varje helg såklart.

Los Angeles.

Åkte på reklamfilmsinspelning till Los Angeles i mars.

Los Angeles.

Då berättade jag också på bloggen att min pojkvän Ludvig hade fått jobb på byrå i LA. Så nu bodde vi i alla fall i samma land.

nina's birthday.

Var fjärde helg sågs vi i New York.

Los Angeles.

Och var fjärde helg i LA.
6 timmar flyg emellan och 3 timmars tidsskillnad. Slitigt men värt tyckte vi.

a thursday with ludvig.

Våren kom.

Annons

saturday.

Detta var min bästa outfit 2011. Mockakjol, knytblus och några mkt märkliga och mkt höga platåklackar från Jeffrey Campbell.

friday night.

Fick besök av gulliga kompisar från Sverige som Jenny och Michelle.

polaroid.

Våren kom till LA också. Ludvig körde omkring mig i stadsdelar han tyckte om och visade mig staden, så parallellt med att jag rotade mig i New York lärde jag också känna Los Angeles.

Los Angeles.

Los Angeles.

Vi åt extrema mängder carbonara på hans porch i Silver Lake.

4th of july.

4th of july kom.

Annons

the day after the storm.

En tropisk storm hände. Här är dagen efter när jag och Sara tog en promenad för att vi hört att det var en som paddlade kanot i Soho. o_O

last day in stockholm.

Hade bara tio dagar semester om året och tog ut allihopa i augusti och åkte till Sverige med Ludvig.

tuesday in stockholm.

thursday in stockholm.

thursday in stockholm.

at Nyfiken Gul in stockholm.

Tio underbara dagar med alla fina kompisar.

sunday.

Och så tillbaka på jobbet igen.

Annons

friday.

Men fest varje helg såklart! Nåt annat vore ju dumt : )

monday in toronto.

Min väska blev stulen under en lunch vilket var katastrof för mitt pass låg där i och således mitt visum. Fick åka till Canada och Toronto i 8 dagar och skaffa ett nytt.

Här är mina nya visumfoton där jag precis hade stortgråtit. Hade fyllt i fel visumblankett och trodde jag skulle få åka hem till Sverige. Tur att det löste sig!

new orleans.

Jag och Ludvig firade thanksgiving i New Orleans, där fick man dricka öl på gatan. Strax efter denna bilden togs var det för övrigt en skottlossning på gatan och alla låstes in med reglar i en bar.

new orleans.

Fick hålla i en alligator.

christmas party at leo's.

Min lillebror Jack flyttade till New York och för att plugga på New York Film Academy! Fixade hyreskontrakt i samma hus som mig och Nina så vi blev grannar ☺️

Annons

friday.

Sen kom julen och julfesterna.

Tulum.

Tulum.

Tulum

Och 2011 avslutades i Tulum, Mexiko med kompisar.

 

Tidigare inlägg:
2010.

Dela på:

14 kommentarer till “tiotalet på tio veckor: 2011.”

 1. Saga skriver: 01 november, 2019

  Älskar den här serien!! <3


 2. Petronella skriver: 01 november, 2019

  Mysigt med återblickarna, känns dock lite märkligt… känns som länge sen, men också som alldeles nyss!
  Ha en toppenhelg Sandra (och alla andra)


 3. Lina skriver: 01 november, 2019

  Tyckte du hade så HIMLA snygg look, frisyr, stil här. Saknar det där gänget och Ludde i bloggen ibland. Tycker det verkar ha vart ett riktigt pangår, minns att jag ville ha det så när jag var 26. Nu är jag 26 och lever inte ett liknande liv på långa vägar men jag är lycklig och du har varit en stooor inspiration i mina unga år! 🙏
  (Såklart det säkert fanns downs då med men så här verkade det iallafall ur en läsares perspektiv)


 4. Evelina skriver: 01 november, 2019

  Mm tycker de här inläggen är så trevliga!


 5. Pam skriver: 01 november, 2019

  Något Kate Mosskt över bilden på Alexandra!


 6. Tess skriver: 01 november, 2019

  Haha, var 23 år 2011 och minns att jag tyckte att ni var så himla vuxna och coola och svåra och trodde att jag aldrig skulle uppleva liknande saker. Spola fram tills nu och jo minsann hade man kul där mellan 25 och 30 (bästa åldrarna när man är 20-nånting btw)! Nu tycker jag ni ser så pluttiga ut!


 7. Linda skriver: 01 november, 2019

  Saknar du fest varje helg-livet? Ser härligt ut men jag blir samtidigt matt när jag tänker på det. Slösa en helgdag på att vara bakis, nää. Sitter hellre på en pub i gott sällskap och dricker 2-3 öl nuförtiden.


 8. astrid skriver: 02 november, 2019

  Räknar ner dagarna till nyår, vill bara att denna hösten ska ta slut. Tänker överleva på de här blogginläggen fram tills dess, älskar dem!


 9. Antonia skriver: 02 november, 2019

  Älskar de här inläggen. Kan du ibland känna sorg över att det livet som du hade då är över? Jag brukar få sjuka nostalgi-känslor när jag tänker på att jag aldrig kommer att uppleva samma vardag som andra platser jag bott på tidigare.

  Dock helt sjukt att man hade 10 dagars semester!


 10. Maricka skriver: 02 november, 2019

  Spotify drog iväg bortom min spellista och hamnade på så himla mystiska ställen men sen landade den här i den här låten och allt stannade upp. Tänkte att den låter som dina texter känns ibland och kanske kommer du gilla: https://open.spotify.com/track/5m737LmWodZgXqJak2rJEy?si=GouBWCBHTy-S_9z7VcAB7g Eller finna tröst över att många kämpar med samma sak. Hoppas. Stor, stor kram – du är bäst!


 11. Liv skriver: 02 november, 2019

  Hur kunde du åka till Tulum och Kanada plus LA flera gånger/år om du lade dina enda 10 semesterdagar på en resa till Sverige? Du behöver inte svara eftersom detta måsta vara jordens mest tråkiga fråga, men jag fick inte ihop det!


  1. Sandra Beijer skriver: 02 november, 2019

   åkte helger. i usa lägger man även alla röda dagar på måndagar så det alltid blir långhelger. kanada var ju pga visum, jobbade därifrån. tulum var över nyårs röda dagar.


   1. Liv skriver: 03 november, 2019

    🙏❤️ Så futtigt med 10 semesterdagar för jag får för mig att man även jobbar längre dagar där 😩


 12. Elsa skriver: 03 november, 2019

  alltså det är så sjukt att det här var för ÅTTA år sen, det känns ju typ som att jag såg de här bilderna nyss?! Jag åkte på utbytesstudier i Kalifornien hösten 2011 och kommer ihåg att jag hoppades att mitt USA-liv skulle bli i alla fall lite som ditt NYC-liv, det verkade så himla coolt och härligt. Din blogg var också till stor hjälp när jag åkte dit eftersom du skrev så himla bra om ert långdistansförhållande, det fick mig att tro på att jag och min kille också skulle klara det. (och det gjorde vi!)


Laddar
https://sandrabeijer.elle.se/sondag-till-onsdag-synundersokning-korv-med-brod-och-min-sang/