Annons
Annons

tisdag och onsdag: vårsol, konsert och öl.


 

february

I tisdags var det februaris sista dag och jag såg ut på detta vis.

february

Firade att våren skulle börja dagen efter (första mars iaf) med jeansjacka! Och dunjacka, vantar, mössa, halsduk utomhus men det behöver vi inte tala om.

Annons

february

Jag hängde på kontoret och jobbade (skriver en krönika som ska in måndag) fram till 14. Fick ett Foodora-bud med semlor från Renée Voltaire pga semmeldagen. Alltså tack och så för budet men har ni sett några sorgligare semlor eller? Veganska och glutenfria och något av det minst goda jag ätit i livet.

february

Sedan promenerade jag in till stan för att fika med min mamma på Wienercaféet.

february

Och efter det promenerade jag tillbaka hem. Hade stämt möte med en målare vid 17, om två veckor målas det om!! Här händer det grejer.
Sedan lagade jag vegetarisk pasta från scratch men den kan jag berätta mer om i ett annat inlägg.

march

Dagen efter var det första mars, det vill säga vår. Mitt vardagsrum var indränkt i så mycket sol att det var svårt att se sig själv i selfiekameran.

march

Lyxigt ändå. Dock hade jag vaknat 05:30 av en mardröm och sen gick jag runt i lägenheten och var på svindåligt humör i två timmar.
När klockan sedan slog dags att gå till jobbet kände jag mig ganska trött igen. Min terapeut sa i alla fall i måndags att hon tycker att mitt konstanta ilske-tillstånd för tillfället är nödvändigt, viktigt och ett närmare steg till att må bra igen, så då väljer jag att lita på henne.
Ändå ganska nice känsla att vara så driven av adrenalin faktiskt.

march

Jag hängde på kontoret hela dagen, skrev blogginlägg, svarade på mail och skrev klart krönikan. Säger till när den är ute och i vilken tidning.

march

På eftermiddagen tog jag en långpromenad och lyssnade på poddar.

march

Och sen kom kvällen! Läppstift åkte på.

march

Jag gick till Indigo för att dricka öl med Viktor, Filip och Andreas. Dessa män har jag känt sen jag var 16, fint va.

march

Vi gick på konsert sen. Magnus Carlson på Kägelbanan! Tycker han är så himla himla bra, särskilt live. Dock var vi typ yngst i publiken? Så knäppt, måste vara Så Mycket Bättre-effekten.

march

Efter konserten gick vi till Babylon, blev tipsy och träffade Devi.

march

Och det var ungefär min tisdag och onsdag.

(0)
(0)
(0)
45 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar