Annons
Annons

två recensioner, ett författarbesök, två intervjuer och en öletikett.


 

Här kommer lite smått och gott i en enda stor blogginläggsbuffé!

photo: Henric Lindsten

Hallå jag har glömt att berätta att den 4 okt, alltså TISDAG nästa vecka, så föreläser jag på Täby Bibliotek om mitt skrivande. Vore så roligt om ni som bor i krokarna kom! Dessutom: de första tio som anmäler sig får min bok! Kolla här:

Annons

taby

Läs mer om alltihopet HÄR. Man måste inte föranmäla sig om man tycker sånt är jobbigt, det går bra att bara komma också.

Jag kommer att föreläsa och signera böcker lite runt om i Sverige under hösten, men jag vet inte exakt var och när än, måste prata med förlaget. Så jag återkommer mer kring det när jag vet.

recension

Och!!!! Har redan fått några fina omnämnanden av boken fastän den knappt varit ute en vecka! Åh alltså.

I SVT Gomorron i måndags så lyfte Tara Moshizi Allt som blir kvar tillsammans med Sara Ohlssons nya bok Ingen normal står i regnet och sjunger.

Inslaget handlade om ungdomsböcker som även vuxna kan läsa, och Tara sa så fina grejer!  Exempelvis:
Båda de har författarna släppte sina debutromaner för ett par år sedan och gjorde stor succé och nu så har de äntligen kommit med varsin uppföljare. Jag har sett så mycket framemot de här, och de är precis så där bra som man kan önska att de vore.
och
”Det är så fina karaktärer som både vågar utforska det allra finaste med kärlek men också de där riktigt skamfyllda, smutsiga sidorna som också kan uppstå.”
Går att se här om man vill i fyra dagar till (från kl 07.46).

 

IMG_5384

Litteraturpodcasten Bladen Brinner (som jag skrev om i måndags) har lyft upp två höstfavoriter på sitt instakonto varav den ena är min (och den andra Sara Ohlsson igen, fint ju)!
Alltså, ni förstår inte hur glad jag blev av denna motivering.
Så som jag slitit med denna bok, strukit och skrivit om hundratals gånger. Så glad att det syns och märks.

hej

Sedan är jag med i Bonniers nya webbtidning Inspiration by Bonniers Bokklubbar och tipsar om böcker. Hela tidningen går att läsa gratis HÄR.

photo: Henric Lindsten

Dessutom kan du hitta mig i nya numret av litteraturmagasinet Books & Dreams. De har gjort ett hemma-hos-reportage.

photo: Henric Lindsten

Men det är inte som ett vanligt hemma hos-reportage utan detta är på läs- & skrivtema. Fin idé ju. Bilderna (även den första bilden i detta inlägg) är tagna av Henric Lindsten.

IMG_5287

Slutligen, kolla vilken fin ölflaske-etikett jag och Pontus knåpat ihop till min bokreleasefest som går av stapeln nästa vecka. Hehe.

(0)
(0)
(0)
21 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar