Annonssamarbete med Sloggi

underkläder, skumdelfiner, spaghetti och Dolly Parton.


 

photos: emma grann /studio emma svensson

Förra veckan lanserade sloggi sin nya kollektion Zero FEEL i Sverige. Underkläder i godisfärger tillverkade i Japan. De är så sköna att man inte ens märker att man har på sig dom.

photos: emma grann /studio emma svensson

Jag skrev ju ett blogginlägg om bhar för någon månad sedan som blev väldigt uppskattat, så jag tyckte att det var en fin idé att teama upp med ett märke jag gillar och fortsätta med tipsningen.

sloggis kampanj heter Unfasten Yourself och i samband med den fick jag i uppgift att tolka begreppet – för mig betyder det nog att bara få vara. Göra vad man har lust med och känna sig bekväm.
Som att vila! Min favoritgrej.

photos: emma grann /studio emma svensson

Jag ville göra det här samarbetet därför att jag, som jag tidigare nämnt, föredrar bekväma, behår med vaddering som sitter bra under t-shirts. Vilket är precis vad sloggis Zero Feel kollektion gör (man kan ta bort vadderingen om man vill) . Dessutom saknar dom byglar och kanter vilket gör att de inte syns genom kläderna.
– samt (!) att man inte vill kasta av dom det första man gör när man kommer hem.

photos: emma grann /studio emma svensson

Istället kan man hänga i sängen (min favoritplats nummer ett). Lyssna på musik, äta godis, kolla på serier, vara för sig själv.

photos: emma grann /studio emma svensson

Käka pasta och läsa sorgliga böcker.

photos: emma grann /studio emma svensson

Lyssna på Dolly Parton och inte ha bråttom.

photos: emma grann /studio emma svensson

9-to-5 är ju denna bloggens soundtrack såklart.

photos: emma grann /studio emma svensson

Har haft de här topparna i princip varje dag sedan sloggi gav de till mig, ändå fint?

photos: emma grann /studio emma svensson

(Alla tillfällen att baka in sig själv i en pastellvärld av godis, musik, böcker och spaghetti bör tas btw)

photos: emma grann /studio emma svensson

Finns i butik nu för 349 kronor i ett gäng fina färger. Läs mer här.

photos: emma grann /studio emma svensson
🍬

 

foto: Emma Grann // Studio Emma Svensson

(41)
(55)
(0)

44 kommentarer till “underkläder, skumdelfiner, spaghetti och Dolly Parton.”

 1. Åh my god. När jag har föreläst om att blogga och göra business av sin blogg så brukar jag lyfta dig som exempel på blogg som gör otroligt bra samarbeten. Liksom trycka på det här med att ägna samma tid, kärlek och energi åt samarbetsinlägg som ”vanliga” inlägg. Och du gör detta så bra. Bilderna är FANTASTISKA. Så snyggt arrangerat med allt. Du skulle kunna printa och hänga upp hemma.

  För att inte tala om hur sugen jag blir på en av dessa bhar – älskar sånna som inte känns och som man liksom vill ha på sig. Jag har en DKNY som är lite samma princip, väldigt mjuk och skön – men fortfarande med spänne och smala band. I need dessa. Har du provat bralette-modellen också?

 2. Jag brukar inte vara så förtjust i inlägg om kläder och sånt (hatar att shoppa, haha!) men både fotona här och själva bhn verkar ju helt fantastiska! Jag har blivit så himla bekväm och ogillar allt som sitter åt, framförallt när det kommer till bhar så det här är kanske något att testa. 🙂 Framförallt så himla snygga foton (och du såklart)!

 3. Eh GENIALISK idé att marknadsföra underkläder på. Snyggaste reklambilderna jag sett typ. Tumme upp! Den röda var ju himla fin dessutom.

 4. Alltså wow. Så snyggt och proffsigt samarbete, jag njöt av att scrolla igenom bilderna om och om igen. Jag vill liksom leva den där dan med godis och böcker i sängen i en skön BH. Och det kanske jag kan, råkar ha en ledig fredag idag. 🙂 Ställer in alla andra planer nu. BHn är jättefin också, måste testa om den funkar för mig med lite större byst. Har faktiskt letat efter precis nåt sånt här.

  Alltså, folk som klagar på influensers som ”säljer sig själva” kan aldrig ha läst din blogg. Dina samarbeten känns alltid naturliga, ärliga och proffsiga, typ lika roliga att läsa som dina andra inlägg. Keep rocking, du är bäst! <3

 5. Superfint samarbete! Vilken storlek har du på bhn? Tycker alltid att det är så svårt att veta storlek när det är angivet i s,m,l osv. Men tror att vi har liknande storlek då det skulle ge en bra indikation 🙂

 6. Du ar basta bloggaren i Sverige pa att gora samarbeten tycker jag. Alskar tydligheten, att du inte hymlar med att det ror sig om reklam och verkligen vagar framhava produkten/servicen. Tycker ocksa att det tillfor mycket nar du forklarar varfor du valde att gora ett samarbete. Ett noje att lasa din blogg!

 7. Jag avskyr verkligen saker som måste dras över huvudet 🙁 Tom mina sportBHar är köpa i ridbutik och har knäppen. De ser så mjuka och härliga ut, men jag vet att jag inte skulle använda dem just för att de ska dras över huvudet. Och jag har aldrig hört till de där som vill ta av sig BHn när de kommer hem 🙂

 8. Alltså det här är det finaste jag sett på … Amen ett tag? Så snygga bilder! Och ah ha-begär på bh:arna!!

 9. WOW! Måste varit detta samarbete du menade när du sa att du ville använda bilderna till header. Åh vad fint det skulle bli. Ex längst ned eller tredje nerifrån 😀

 10. Snyggt samarbete!

  Alltså jag kanske är jättedum, men vet någon vilken färg den rosa är i? Jag hittar den inte på hemsidan tycker jag…

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

  
 Laddar