Annons
Annons

vad jag fick i julklapp.


 

Oj oj nu är det inte många timmar kvar av 2015. Jag verkar vara den enda som har lite ångest över att det ska ta slut. Tycker året gick alldeles för fort, kommer knappt ihåg vad som hände? Men ibland är väl några år just sådana antar jag.
Låt oss ta en titt vad jag fick i julklapp, för sånt är ju så roligt att se!

Annons

-

Jag fick jättemånga braiga böcker.

-

Ett litet hjärta av mässing från Skultuna som nog är en brevvikt men fick bo här som fin prydnad.

-

Min yngsta lillebror gav mig en miniliten såskastrull som han tyckte jag ska börja koka mitt frukostägg i. Så det får jag ta och göra.

-

Decilitermått från Alessi.

-

Fick fina underkläder och strumpbyxor och av min syster fick jag megamjuk kashmirhalsduk.

-

Väldigt gulliga rådjur som fick flytta in i min bokhylla.

-

Av Magnus fick jag glasunderlägg som jag önskat mig.

-

Rosa stenkristaller eller vad det kan heta.

-

Min lillebror Jack gav mig tupperware i pastell att förvara mat i. Här tappade jag förövrigt bort mitt minneskort (hur nu det gick till) så ni får en mobilbild.

-

Sist men inte minst fick jag en så megaflott sak: en stor rund spegel från Svenskt Tenn! Installerat den vid fotändan av sängen så att den går i rak linje med fönstret. Den här väggen har varit bara vit och tråkig sedan vi flyttade in, men nu i januari tänkte jag göra den fin! Ska förstås visa sen.

?

Translation. What I got for Christmas.

(0)
(0)
(0)
15 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar