Sandra Beijer
Hej, jag heter Sandra och är författare, bloggare och skribent. Har skrivit tre romaner och bloggat sedan 2005. Tycker om fredagar, cava och när det är sommar.
Annons

vad jag fick i julklapp.

Oj oj nu är det inte många timmar kvar av 2015. Jag verkar vara den enda som har lite ångest över att det ska ta slut. Tycker året gick alldeles för fort, kommer knappt ihåg vad som hände? Men ibland är väl några år just sådana antar jag.
Låt oss ta en titt vad jag fick i julklapp, för sånt är ju så roligt att se!

Annons

-

Jag fick jättemånga braiga böcker.

-

Ett litet hjärta av mässing från Skultuna som nog är en brevvikt men fick bo här som fin prydnad.

-

Min yngsta lillebror gav mig en miniliten såskastrull som han tyckte jag ska börja koka mitt frukostägg i. Så det får jag ta och göra.

-

Annons

Decilitermått från Alessi.

-

Fick fina underkläder och strumpbyxor och av min syster fick jag megamjuk kashmirhalsduk.

-

Väldigt gulliga rådjur som fick flytta in i min bokhylla.

-

Av Magnus fick jag glasunderlägg som jag önskat mig.

-

Rosa stenkristaller eller vad det kan heta.

Annons

-

Min lillebror Jack gav mig tupperware i pastell att förvara mat i. Här tappade jag förövrigt bort mitt minneskort (hur nu det gick till) så ni får en mobilbild.

-

Sist men inte minst fick jag en så megaflott sak: en stor rund spegel från Svenskt Tenn! Installerat den vid fotändan av sängen så att den går i rak linje med fönstret. Den här väggen har varit bara vit och tråkig sedan vi flyttade in, men nu i januari tänkte jag göra den fin! Ska förstås visa sen.

?

Translation. What I got for Christmas.

Dela på:

15 kommentarer till “vad jag fick i julklapp.”

 1. Dessi skriver: 30 december, 2015

  Var är den underbara Peace & Love Feminism-postern ifrån?


 2. jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!domkallarmighannes.com skriver: 30 december, 2015

  så mycket fint


 3. Rebecka skriver: 30 december, 2015

  Så himla fina grejer. <3


 4. Ediethenordicprincess.blogspot.com skriver: 30 december, 2015

  Jag blir lite nyfiken på [alla tre] böckerna på den andra bilden, har du skrivit något om dem på bloggen?


 5. Kida skriver: 30 december, 2015

  Agate-kristaller!


 6. Roxanna - Kamp efter Cancernroxannasandberg.se skriver: 30 december, 2015

  mycket fina saker, tummen upp


 7. Agnes skriver: 30 december, 2015

  Haha åh jag var helt säker på att det var någon slags snippglasunderlägg. Fina hursom!


 8. Jenny skriver: 30 december, 2015

  Letade lite i arkivet på din blogg för att hitta tips på roliga lekar inför nyår och ramlade över inlägget om ”hur allt hänger ihop” med dina kompisar i NewYork. Hade nästan glömt bort alla dom så undrar lite om du har god kontakt med dessa ännu? Och om du hänger med dem när de är i Sverige? Längesen jag såg dom i bloggen. Kan du inte göra ett nytt ”hänga-ihop”-inlägg med gänget du har nu. Det var så himla pedagogiskt, roligt och bra inlägg!

  Ha ett kick-ass slut på 2015 nu! 😎


 9. Sannasannaengstrom.bloggagtatis.se skriver: 31 december, 2015

  Vet att jag frågat förut men inte sett om jag fått svar, sover ni utan gardiner /persienn/rullgardin? Hur fungerar det? Är det inte obekvämt med själva insynen/ljuset? Eller är det jag som är blind?haha kramar till dig och tack för en underbar blogg <3


 10. ina mewkidmewkid.net skriver: 31 december, 2015

  Herlige presanger! Særlig de underlagene til glass. Himla fine!


 11. Therese skriver: 31 december, 2015

  Åh vad söta fina saker, din bokhylla ser så gullig ut med rådjur och barnböcker!


 12. JUNITJEJjunitjejen.se skriver: 31 december, 2015

  Så fina julklappar!


 13. Maud Mini skriver: 01 januari, 2016

  Äh ”tupperware”? Snarare Rosti Mepal va? :O


 14. Elinrestlessouls.wordpress.com skriver: 01 januari, 2016

  Tänkte precis som Agnes att det var snipp-mönster på underläggen! Så fina! 😀


 15. Idatinysigns.wordpress.com skriver: 18 januari, 2016

  Hej Sandra! Varifrån kommer glasunderläggen? Så fina!


Laddar
https://sandrabeijer.elle.se/my-christmas-eve-2/