Annons
Annons

vad jag har i min lösgodispåse.


 

candy

Fick frågan om jag kunde visa vad jag plockar för godis när det är lösviktsgodistajm. Självklart!
Om någon möjligen missat är då godis en del av min dagliga kost. Har nog inte gått en dag på i alla fall tio år som jag inte ätit godis. Det är så fint och färgglatt och gott.
Jag gillar en blandning av sött, surt, segt och lakrits.

Annons

candy

Vi börjar med några favoriter:
Klassikern Foxkola som är en seg citronkola.
Tänderna som har den PERFEKTA konsistensen och smakar något oklart men väldigt gott. Lite som bilar typ? Eller va?
Samt läpparna som också är så bra i sin konsistens och smak. Dock tycker jag att den större varianten är femhundra gånger bättre, affären där jag handlade i för detta photoshoot (hehe) hade bara den mindre. Men ni får använda fantasin.

candy

Nappar är en stor favorit hemma hos mig också. De stora är mycket bra, men de mindre är nog det slags godiset jag skulle välja om jag bara fick äta ett enda godis för resten av mitt liv.

candy

Lakrits förstås. Nu var det dåligt lakritsutbud i just denna godisaffär, men annars brukar ungefär 40% av min godispåse innehålla lakrits. Salta lakritsskallar, mintlakrits och skolkritor brukar alltid få vara med.

candy

Jag är inget stort chokladfan men gillar kola. Rollo, Center och Daim är fina grejer. Dock inte så många, en till två av varje räcker.

candy

Gott och Blandat Giants är NOM. Dessa tre är mina bästa av dom: hallonet, sötlakritsen och citronklyftan.

candy

Ingen godispåse utan Bassetts Winegum. Brukar bara plocka de gröna och de genomskinliga. Pga är bäst. De orange går inte ens att äta tycker jag. Orange godis överlag är sjukt äckligt ta bort

candy

Ja ungefär så. God smak va

 

 

Translation. My favorite Swedish sweets.

(0)
(0)
(0)
71 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar