Annons
Annons

vad som inspirerar mig stilmässigt just nu.


 

Jag känner en nytändning i hur jag vill klä mig och har blivit extra klädpepp de sista veckorna. Då menar jag liksom inte att jag vill gå ut och konsumera allt jag ser (men kanske litegrann såklart) men jag vill vältra mig i bilder på vackra klänningar, se filmer på tjejer med döfin stil och sitta på café och inspektera folks fina kappor på gatorna. Typ så och med mera. Det är en väldigt trevlig känsla i alla fall, lite som att klättra ur ett gammalt skal till ett nytt glansigt fint.
Det här inspirerar mig just nu:

Annons

gucci
Gucci Fall 2016 Ready-to-Wear.
Sedan Alessandro Michele tog över rollen som chefsdesigner för Gucci har allt blivit fint. Höstkollektionen är som en syratrippad Alice i Underlandet korsad med någon rysk sjuttonhundratalsprinsessa. Kommer bara börja bära långa böljande klänningar och helt sluta med minikjolar om klänningar ser ut såhär från och med nu.
Bildkällor.

 

miumiu

Miu Mius höstklackisar.
Sammet är hela grejen. Ska man va extrafin nån gång i höst vill jag va det med sammet på fötterna. Provade förövrigt de till höger i petrolblått när jag var i Cannes. Herregud de var så fina.
Bildkällor.

 

jcrew

J. Crew Signet Bag
J. Crew har lanserat en så fin väska till hösten i perfekt gå-på-fest-storlek. Bästa grejen är att man kan kombinera ihop den själv på hemsidan så den blir precis som man vill + sätta sitt monogram på den. Så bra idé ju.
Bildkällor.

 

jeans

Avklippta jeans.
Typ det enda jag pinnar på pinterest just nu (+ gulliga kaniner). Extra fint med sneakers eller såna där små klackisar på första vintagebilden (Asos har mängder av såna tips tips).
Bildkällor: 1, 2, 3, 4

 

fran
What Fran Wore.
Underbart instagramkonto om vilka märken Fran Fine outfits kommer ifrån. Who knew she was so fashion? Typ nästan allt är Moschino <3

 

zara
Svart miniklänning.
Så fint på hösten med svarta små klänningar i rätt stabila tyg. Särskilt kombinerat med t-shirts eller tunna långärmade under. Extra nittiotal blir det ju med slinkig klänning med spaghettiband såklart, men jag tycker denna med bollar och markerad midja från Zara är så extra dreamy.

 

Translation. Things that inspire me style-wise at the moment.

(0)
(0)
(0)
19 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar