Sandra Beijer
Hej, jag heter Sandra och är författare, bloggare och skribent. Har skrivit tre romaner och bloggat sedan 2005. Tycker om fredagar, cava och när det är sommar. Skriver just nu manus till min dramaserie som kommer till SVT 2022.
Annons

välkommen in i min garderob.

home

Det är nystädat i min garderob och det är en tillfredsställande känsla. Jag har vikt, färgsorterat, rensat lite och alla hyllor dammtorkade. Vi tar en titt! Från vänster till höger.

home

Okej den tråkigaste och fulaste delen. Städskåpet. Här bor även en väska och högst upp mina skidkläder. Vi skyndar förbi.

Annons

home

I nästa del hänger mina vårjackor och klänningar. I lådan under underkläder – trosor, behåar. Lådorna under det är mina sängkläder.

home

Annons

Nästa del. Här är resten av alla mina kläder.

home

De kläder som hänger är skjortor och kjolar. I korgen ligger skärp och i hattlådan under bor scarfs.

home

Lådorna är sorterade i t-shirts, långärmade t-shirts och längst ner tröjor.

home

Sista garderobsdelen.

home

Annons

Halsdukar som väntar på nästa vinter högst upp, sedan badkläder och byxor, sedan strumpbyxor och därefter träningskläder. Och längre ner utanför bild är strumpor och fler strumpbyxor.

home

Visa fina grejer får bo utanför garderoben.

home

Ja det var allt jag äger i klädväg. Så skönt med sorterat, känns som jag kan andas lättare.

?

foto: Wilma Orr//Studio Emma Svensson

9 kommentarer till “välkommen in i min garderob.”

 1. Ella skriver: 19 maj 2019 kl 09:13

  Snyggt! Hur gör du med bättre begagnade kläder? Alltså de som du använt men inte är smutsiga nog för tvätt? Hänger du tillbaka dem eller bor de på ett eget ställe? Jag försöker lösa högen som blir på en stol för egen del 🙂


  1. Jennifer skriver: 19 maj 2019 kl 10:29

   Jag tipsar om en klädstång! Hänger upp alla använda kläder där. Då får man bättre överblick och kläder som börjar bli lite tråkiga vädras och går att använda en dag till innan de åker i tvätten. Jag märker faktiskt en enorm skillnad på tvätthögen eftersom jag tidigare oftast tvättat allt som varit använt en gång för att jag inte haft koll. Kläderna håller ju dessutom bättre när de inte tvättas i onödan. Alltså både klimatsmart och tidssparande 🙂


 2. Elsa skriver: 19 maj 2019 kl 09:14

  Önskar att jag alltid kunde ha det så fint sorterat. De kläder jag äger befinner sig oftast på golvet där jag klätt av mig dem. ? jag tycker också det känns kul/skönt att se att du inte har en sjuukt stor garderob utan liksom en ”vanligt” stor garderob. Det ger uttryck av att du inte konsumtionshetsar utan bara köper sånt du verkligen tycker om.


 3. angie skriver: 19 maj 2019 kl 12:56

  Oj, jag har typ en sådan där del, som garderob. Och den är knappt fylld. Sådan skillnad 🙂
  Men då är jag en sådan som bara äger 4 par skor med.


 4. Vizz skriver: 19 maj 2019 kl 16:41

  Var har du köpt den fina kjolen du har på bilderna? ^^ Älskar att den har fickor!


 5. Unni skriver: 19 maj 2019 kl 19:41

  Tack för att du finns här på internet. Känner mig allmänt skör idag och bestämde mig precis för det ända rätta, jag ska testa att vara Sandy B för en stund och äta godis i duschen. Nu känns det minsann genast (lite) bättre.


 6. Hannas krypinhannafialotta.blogg.se skriver: 20 maj 2019 kl 06:35

  Skönt att ha städat garderoben. Blev lite sugen på att ta tag i min, själva garderoben är inte stökig utan snarare det faktum att jag har halva garderoben utanför….. Jag har också min garderob sorterad i färg. Smidigt ju och man får en bra överblick tycker jag.


 7. Åsa skriver: 20 maj 2019 kl 11:06

  Jag började sy kläder själv för några år sedan och min garderob är numera KNÖKFULL. Det är så svårt att göra sig av med kläder man sytt själv! Men jag använder typ allt. Och det är ju en hobby.


 8. Ulrika skriver: 20 maj 2019 kl 12:32

  Hallå hallå. Måste tipsa om Marie Kondo på Netflix om du inte redan sett. Du kommer omvärdera allt du tidigare tänkt om hur man viker och sorterar. För mig var det helt klart ett heurika-moment när jag insåg att man ska vika och ställa kläderna på höjden = lätt överblick över allt, ordningen håller sig längre och om du har lätta ocd-tendenser (som jag har om det ej ännu framgått) är det 100 % satisfaction guaranteed.

  Man får också en liten inblick i gulliga människors liv som ibland är lite sorgligt så det är en fin serie på fler sätt än en.


Dela på:
Laddar