Annons
Annons

vänsterkurvor, darth vader och vill-alltid-vara-med-dig-sex.


 


source.

527 kommentarer på inlägget om det finaste ni gjort förra veckan! Aldrig fått så många kommentarer i hela mitt liv. Speciellt inte då varenda en är som en liten magisk present. Här kommer några som gjorde hjärtat extra varmt. Fler kommer förresten.

Annons


I tisdags när vi skulle åka bil från en spelning, men vi var för många, så fyra fick sitta tätt intill varandra i baksätet, och när bilen svängde i en vänsterkurva kände jag hur han drog in doften av mitt hår.


Igår pratade jag med killen jag är lite kär i för första gången. Han kom in i mitt klassrum innan vi hade börjat, konversationen var som följer:
Han:  Ska alla samlas här eller?
Jag: Nä, det är nog bara ettorna.
Han: Okej, tack.
Det var det.
.

Det finaste den här veckan var att jag vågade göra en sak jag aldrig trodde att jag skulle våga. Jag har haft ont i magen över några timmar på tisdagseftermiddagen hur länge som helst, och väl i tisdags kunde jag varken äta eller dricka för jag var så nervös. Men jag gjorde det. Och på vägen hem var jag lättare än någonsin och fnissade för mig själv. Och då, mitt i fnisset, kom en tjusig man i finkläder och sa att det var vackert att se en ung dam fnittra i solen en tisdagseftermiddag, som om hon precis har gjort något sensasionellt! Vilket var precis det jag hade!


I torsdags gick jag till McDonalds iförd Darth Vader dräkt och köpte glass. Det blev ganska tyst när jag kom in och killen i kassan skrattade högt. Sen gick jag ut i solen, satte mig i parken och kände mig glad.


Att min väldigt sjuke farfar, som legat till sängs väldigt länge, omsorgsfullt klädde på sig jackan och sin lille basker för att cykla ut och hämta posten. Vi andra stod i dörren och hejade!


Jag och min pojkvän tittade i en smyckes tidning tillsammans och han frågade vilken av alla hundra små “diamantfigurer” som jag tyckte om bäst. Jag pekade på ett par körsbär och sen frågade jag honom samma sak och då pekade han på mig. så himla sött.


när jag fick skaka hand med en av dem jag beundrar mest. hon bad om ursäkt för att hennes hand var svettig. jag tog den i min ändå.


Nu-slutar-vi-bråka-jag-älskar-ju-dig-och-vill-alltid-vara-med-dig-sex.


Att jag satt på gräset i trädgården med kaninen i famnen, och hans päls är mjuk som sammet, speciellt bakom öronen och jag ville aldrig sluta klappa honom där. Och ibland så slickar han en på axeln, som för att visa att han tycker om en och det känns så fint i magen, för så gjorde han inte tidigare.


Att ligga på en filt i gräset med sin snart 4-månader gamla bebis och lyssna på fåglarna. Hon var alldeles tyst och bara tittade på mig och låg med sin lilla kind mot filten och hela trädgården var fylld av talgoxar.


När jag och en av mina allra käraste vänner satt under de blommande körsbärsträden i Kungsträdgården och åt isglass med citronsmak och fick syn på en supersöt liten japansk pojke med en helt symmetrisk frisyr. Vi dog av gullighetsfaktor, typ.


Jag var hos min pojke. Vi låg i hans säng, och jag ritade på hans arm och han är allt jag någonsin velat ha.


Det finaste den här veckan var nog det finaste som hänt på länge. I onsdags när jag hade hoppat av pendlen på väg hem från skolan och skulle låsa upp min cykel kom det upp ett gammalt par för trappan allderles brevid. De håller armkrok för att stötta varandra. Han i mörk kostym och hon i begie byxdess. Båda skrynkliga som russin. När de är klara med trapporna och börjar gå på planmark igen tar de varandras händer. Då kan jag inte hålla mig längre och säger: “Jag tycker att ni är vackra.” Högt så att de hör. De vänder sig om och går fram till mig. “Tycker du att vi är vackra? Två gamla människor?” Frågar han. “Ja, det tycker jag. Jag tycker att det är fint.” Säger jag med eftertryck. “Jaha, men tack” Säger han. “Tack, tack.” säger hon. De ler och går sin väg. Det kändes lite som om jag gjorde deras dag.


Jag fick ett fint vykort med en sol på och på baksidan stod det PUSS!


Det måste nog varit när jag somnade i tv-soffan en torsdagskväll hemma hos min pojkvän med huvudet i hans knä och vaknade ett tag senare av att han hade stängt av tv’n och tittade på mig i smyg.


att min mormor sa, väldigt lågt och hastigt men ändock, “älskar dig” precis innan jag la på när vi pratade i telefonen alldeles nyss. jag vet att att hon har svårt för att säga de orden och nu när jag tänker efter kan jag faktiskt inte minnas att hon sagt det till mig förrut (hon brukar lite skojjigt säga “lavv jo lavv jo stumpan” ibland)


Jag såg att han tagit fram sin skinnjacka och han var så himla fin i den. Mitt tonårshjärta dog en smula och jag som inte ens tycker om skinnjackor.

228


here.

(0)
(0)
(0)
70 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar