Annons
Annons

vecka 18.


 

Hej.
Kort vecka är finfina grejer. Jag tillbringade min gårdag med att städa iordning på balkongen, sätta upp lyktor, slänga döda växter och så vidare. Hittade dock myror i en kruka och fick panne, så signade upp mig på nåt ställe på internet där folk kommer och hjälper en med vadsomhelst-grejer. Så idag kommer det en person och slänger denna (jättetunga) kruka. Outsourcing när den är som bäst helt enkelt. I alla fall för en insektsrädd ung dam som jag själv.

Annons

Hela denna vecka ska det vara jättemycket vår i Stockhom vilket kanske inte är så konstigt i och med att det nu äntligen är maj. Tänk va!

På onsdag reser jag till Göteborg för att hålla i en frukost på Pocketshop i samband med mitt pocketsläpp. Hörrni kom! Mer info här. Dessutom så har min novell kommit från tryckeriet. Jag kommer ta med ett gäng ex till gbg, så då blir ni som kommer på frukosten dom första i hela världen som kan köpa den! Om ni vill köpa alltså

Annat jag ska göra förutom att jobba är att gå på cavafestival med Elsa samt att Trädgården öppnar på fredag. Trädgården öppnar på fredag och det ska bli 17 grader och jag längtar så mycket.

Allt blir bra!

pic source.

(0)
(0)
(0)
17 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar