Annons
Annons

vecka 26.


 

Ny vecka! Jag är tillbaka i Sverige igen. Eller snart i alla fall, planet landar vid lunch.

Sista dagarna i juni nu och jag ska försöka stöka undan så mycket jag kan jobbmässigt så att juli blir fri lek. Saker jag ska göra förutom att skriva är att: gästa en podd, blogga såklart, filma ett roligt samarbete SAMT imorgon är jag sommargäst i TV4 Nyhetsmorgon. Hallå är lite nervös kring det. Det är imorgon tisdag mellan 09.45-10.00, titta gärna om vill. Man kan kolla live på datorn om man inte har TV obs. ♡

Annons

Italien och Frankrike förra veckan var en bra kickstart till semesterfeelingen. Sommarstockholm känns alltid annorlunda när man lämnat det för ett litet tag och kommer tillbaka. Gatorna är tystare, människorna långsammare. Som att alla andra också varit iväg på en resa litegrann.

Att åka utomlands som ensam singel med tre par hade jag förresten aldrig gjort förut. Det slog mig att jag har varit i ett förhållande på alla resor jag gjort med kompisar sedan jag flyttade hemifrån.
Så märkligt ändå.

Jag har alltid haft någon som utan att fråga smörjer in min rygg med solkräm, som hämtar en extra kaffe till mig vid frukosten, som vill dela en förrätt vid middagen. Alltid haft någon som undrar hur det går för karaktärerna i boken jag läser, som hjälper mig att ta bilder till bloggen och som säger att jag är fin i bikini. Någon som knäpper sista haken jag inte når i en klänning, som oroar sig för att jag ska bränna mig och som knuffar mig ner i poolen när jag inte är beredd.

Men vet ni vad det bra var?
Det var inte särskilt jobbigt att det inte var så.

Jag saknade ingen alls.

Fy fan vilken win för ens hjärta ändå.

picture source.

 

(0)
(0)
(0)
38 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar