Annons
Annons

vecka 3.


 

Hej alla.
Tredje veckan av 2017. Går inte tiden så hiiiimla långsamt just nu, halva januari har inte ens gått? Inte okej. Dock har fåglarna börjat kvittra om morgnarna. Wow, man blir så glad av det.

Den här veckan är en semestervecka för mig vilket är så bra och kul och pepp. Jag och Jenny drar iväg på äventyr i Frankrike imorgon och stannar till nästa måndag. Fyra dagar på Franska Rivieran och sen tåget upp till Paris för en helg där.
Tack och adjö snöslask för ett tag.

Annons

li

Kolla fin grej förresten som en läsare uppmärksammade mig om. Min bok Det handlar om dig ingår i kurslitteraturen om man pluggar till gymnasielärare på Göteborgs Universitet. Så fint!

Nu måste jag nog ta tag i den här måndagen tror jag. Sitter liksom i min säng och äter persikor och klockan är snart 10.00. Är ju en vuxen person, måste iväg och jobba.

Förresten, en grej jag måste också säga som jag hoppas inte låter för otrevligt men nu säger jag det ändå. Jag får otroligt mycket mail av folk med brustna hjärtan därute just nu – och jag läser allt – men jag kan inte svara på allt, jag hinner inte det. Och antagligen är jag heller inte rätt person att hjälpa er just nu för jag gör mitt bästa med att hålla mig ovanför ytan själv. Men om någon missat, spana in kategorin ”best of” (hittas ovanför min header högst upp), där finns texter om allt jag kan och vet. Även i min portfolio finns alla mina krönikor samlade. Samt den här gamla klassikerdängan som jag skrev 2013 hur man kommer över någon.

353727e09d09d601400300d71d1817d8

(0)
(0)
(0)
24 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar