Annons
Annons

vecka 33.


 

Ny vecka nytt liv.
Från och med nu typ börjar jag blogga två gånger om dagen på vardagarna igen. Eller eh. Kanske inte JUST idag pga kämpar med min trötthet nyss hemkommen från en festivalhelg. Men jättesnart i alla fall! Såg att det var några som undrade : )
Way Out West var greatness men jag är SLUT som artist.

Annons

Nu ska jag berätta EXAKT vad jag skrivit upp i min mobilkalender denna vecka, varför inte:

Måndag: Hade inte skrivit upp någonting. Skönt för mig. Planen är att hänga hemma och kolla på tv-serier. Blir alltid så sjuk efter att jag varit på festival för att man är så mycket utomhus och det är kallt och jag röker för mycket cigaretter och då är det viktigt att tvådagars-vila och äta frukt.

Tisdag: Hade bara skrivit upp ”Vinterjackor klara”. Jahapp. Hade alltså lämnat in dom på kemtvätt. Så att man är redo för vintern, även om den aldrig kommer komma igen iofs.

Onsdag: Skrivit: ”Heldag fibernät” (ska få fibernät i huset och dom ska installera), ”Lunch Peppe” (ska äta lunch med Peppe som har en av mina favoritpoddar Mellan Raderna ni vet? På Indio!, ”Fota Löfbergs” (inför ett samarbete, ska göra ett recept), ”Publicera samarbete” (säger sig självt)

Torsdag: ”Terapi” (första efter ledigheten) och ”N&K författarfest”, mitt förlag har sommarfest! Kul!

Fredag: ”Moderna med Mamma” Vi ska se Marie Louise Ekman-utställningen! Så pepp på det. ”Sturehof med familj” ska bli födelsedagsfirad! De var bortresta på min själva födelsedag.

Det var det. En trevlig och lugn vecka.

Vill se Dunkirk på bio också, så mycket vackra män med. Kanske ska göra det idag.

hejdå.

photo source.

(0)
(0)
(0)
26 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar