Annons
Annons

vecka 6.


 

Hej fina ni.
Då var vi i februari då! Jag har redan börjat lite smått med sneakers, man måste ju sparka igång våren, visst? Vi behöver ju inte fokusera på att det ska bli minusgrader i fem dagar framöver (men i Yakutsk har dom idag minus 36, glöm aldrig).

Annons

På torsdag har jag varit singel i 3 månader. Jag mådde rätt ok hela förra veckan (minus söndag pga söndag är dödens dag), är väldigt tacksam för det. Jag och min mamma gick och såg Egenmäktigt Förfarande på teater i torsdags. Den var så himla bra, se den! Särskilt bra om du går igenom ett uppbrott tänkte jag på, kände att jag blev stärkt (lökigt men true). Det viktigaste när man ska komma över någon är att inte glömma att man är så himla o-unik i sin känsla tror jag. Att detta händer asmånga personer samtidigt och lika många har gått vidare och mår bra och därför kommer man också göra det sen.

Dessutom har jag tänkt ganska mycket på att många av de egenskaper jag saknar med honom är också dom egenskaper som var en del av det som var oss. Som spontaniteten att gå ut och göra något roligt av en tråkig tisdagskväll, eller att låta alla måltider vara goda, eller obsessandet av hundar. Så var han inte när vi först lärde känna varandra. Det är säkert mycket mina egenskaper som sen blev våra.
Så – tänk ändå på det alla där ute med heartbreaks – du själv var en viktig och essentiell del av relationen som du sedan kommer kunna ta med dig till nästa.

Den här veckan ska jag, förutom att jobba och sova, äta lunch med min syster, dansa till tryckare på Natten, dricka lite öl, göra ett matsamarbete och kanske börja träna igen. Har inte sprungit på ett band sen 2016, vore fint att komma igång med det igen.
Vi hörs lite senare

e3aa24680ccfbdce576883f2cd2d5079

-bodil malmsten.

(0)
(0)
(0)
61 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar