Annons
Annons

way out west. lördagen.


 

way out west.

I lördags på festivalen stannade jag kvar läääänge i sängen medan de andra drog på dagsfest. Jag hängde på internet, gjorde ansiktsmask och drack läsk. Ett mycket bra beslut. Sedan runt fem gick jag ner på gården där Nöjesguiden hade dagsfest. Där mötte jag upp Lill och Devi.

Annons

way out west.

Det började hällregna men det gjorde inte så mycket. Vi hade regnjackor och Pelle bjöd på öl.

Sedan tog vi bussen till festivalen. Devi skulle på konsert och jag mötte upp de andra på pressområdet. Såklart hade Devi min kamera i sin regntäta väska, så den här blöta bilden snodde jag från Emma.

En till bild av Emma. Magnus fick puss.

way out west.

När skymningen kom var det dags att bege sig på konsert.

way out west.

Vi såg Lorentz och de här två hade hångelkalas.

way out west.

Vi pekade mest.

way out west.

Efteråt sa vi hejdå till festivalen. HEJDÅÅ

way out west.

Och så åkte vi till Nöjesguiden slutfest där jag spelade skivor. Kan inte tänka mig att jag var särskilt strålande efter tre dagars cavadrickande, men ändå.

way out west.

Hade i alla fall kärlekströja.

Sedan åkte vi till Yaki-Da och dansade sönder en soffa av peppighet. Den här bilden tog förresten Emma också, älskar den så mycket!
Dagen efter var festivalen slut och vi åkte hem ganska slutkörda men desto mer lyckliga.

(0)
(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar