Annons
Annons

you know, sometimes I wear my jeans for more than a week until they’re really bad. and it makes me feel closer to you.


 screencaps from prête-moi ta main.

Jag har lovat mig själv två saker som jag ska göra i maj. Den första är att upptäcka East Villages uteserveringar och den andra att titta på fler franska komedier. Jag satt på två bakgårdar på andra avenyn förra veckan och planerar minst tre till denna vecka. Även om jag bor bara några kvarter från stadsdelen har den liksom gått förbi mig det senaste halvåret. Och jag vet att där gömmer sig de bästa hemliga trädgårdarna med kulörta lyktor och billigt rödvin. Och sedan såg jag Prête-moi ta main igår, eller I Do som den heter på engelska. Och jag älskar franska komedier, speciellt sådana med familjer som svär mycket och kastar tallrikar i golvet, en Charlotte Gainsbourg med truliga läppar och ett Paris i fågelperspektiv. Ikväll ska jag se Science of Sleep, som jag av någon oförklarlig anledning missat.
Vad är era majlöften? Om ni har några alltså.
.

Annons


I have 2 things I promised myself to do more this month; watch more french comedies and discover the outdoor seating of the restaurants in East Village. The screen caps are from the wonderful movie Prête-moi ta main or in english; I do.

(0)
(0)
(0)
75 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar