Annons
Annons

you moved to montreal, to be closer to france. how’s that working out, how’s the music, how’s the food? I know you won’t stay there forever, i know you’re gonna move again and again and again.


 1 2 3

Hej kära ni.
Jag är lite opepp på att blogga, vilket jag hatar, för jag tycker så mycket om den här platsen. Att läsa era kommentarer,  att skriva om lite allt möjligt.

Annons

Men för en stund har det känts som att ha ett  födelsedagskalas stormat av människor som inte egentligen borde vara där, som man inte har bjudit in. Och jag blir trött på mig själv att jag känner så, att jag är så jäkla naiv som fortfarande går runt med känslan att vi inte är mer än tjugofem stycken härinne. Därför har jag istället ägnat mig åt att hångla, försöka ta mig igenom alla mail, börjat läsa en novellsamling och snickra ihop låtlistor.
Ni ska få en låtlista i present. En låtlista som jag i och för sig haft redo för er ett litet tag.
Hade låtlistan haft en färg hade den varit ljust, ljust rosabeige och hade låtlistan varit en doft hade den luktat mörkt bröd doppat i olivolja och salt. Det ni.
Varsågod,

superflotta låtlistan.

I’ve made a playlist for all the spotifyusers out there. Get it here.

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar