Sandra Beijer
Hej, jag heter Sandra och är författare, bloggare och skribent. Har skrivit tre romaner och bloggat sedan 2005. Tycker om fredagar, cava och när det är sommar.
Annons

zebror och vindruvor som smakar sockervadd.

september

Men gud vad höstigt det blev helt plötsligt då? Tack och adjö med bara ben och hej strumpbyxor.

september

Fått dille (usch hemskt uttryck) på svartris. Man kan bara ha vad som helst i det? Här med smörstekta champinjoner, krossade mandlar, salladslök, räkor och parmesan.

Annons

september

Min zebrasköld har fått tre bebisar.

september

Annons

Marion och Linn som ligger bakom matkonceptet Garba har gett ut en kokbok. Har exakt samma matsmak som dom.

september

Fokus på pasta samt snacksiga förrätter, majoriteten vegetariska.

september

Hittade knäpp grej i mataffären: vindruvor med smak av sockervadd. Ska testa att frysa in några, kanske blir som mini-piggelin.

september

På tal om att frysa in har jag ju nu äntligen en FRYS. Självklart kommer ett proper inlägg om den snart. Det känns obligatoriskt när jag varit utan frys i några år.
Den bästa saken hittills med frys är ärtor!

september

Annons

Ett bra höstmönster: leopard.

september

Hur många såna här jag äter i månaden ska vi inte prata om. Tips från coachen (dvs mig): alltid extra parmesan, alltid lite mindre vatten än vad det står, samt gott att toppa med krossade ostbågar.

september

Knyter ihop detta inlägg med mitt favoritgodis för tillfället: jättestora nallar med äppelsmak. Klipp upp i mindre bitar eller ät som ett äpple.

 

23 kommentarer till “zebror och vindruvor som smakar sockervadd.”

  1. Palle skriver: 16 september 2020 kl 07:15

    Kul med blommor som förökar sig.
    Intressant tips om svartris.

    Vindruvorna hoppas jag helst över dock.
    Må så gott!


  2. Hanna T skriver: 16 september 2020 kl 07:22

    Har ingenting med inlägget att göra men måste bara säga att jag älskar hur du stylat ditt soffbord!!! Så himla fint! På tal om soffbords-gate inne på Elsas blogg häromveckan haha


  3. Malin skriver: 16 september 2020 kl 07:35

    Hej! Jag har också fått en minizebra men har ingen aning om vad jag ska göra med den? Skulle vilja ta loss och sätta i ny kruka men vet inte hur man gör…har du något tips?


  4. Mila skriver: 16 september 2020 kl 08:13

    Haha jag är besatt av de där vindruvor som smakar sockervadd. 🙂 Supergoda och finns ganska sällan där jag handlar (tur det med tanke på att de kostar 50 kr per ask…).


  5. Pam skriver: 16 september 2020 kl 08:31

    Oj vad jag tyckte om det här inlägget! Många mysiga bra, blandade småsaker. Bloggtapas


  6. Anna skriver: 16 september 2020 kl 08:57

    Mitt bästa i frysen är glass!


  7. Amanda skriver: 16 september 2020 kl 09:42

    Bästa snackpot!! Tänker alltid på dig när jag tar lite mindre vatten då du skrivit det förut 🙂


  8. Elin skriver: 16 september 2020 kl 09:46

    ”jättestora nallar med äppelsmak. Klipp upp i mindre bitar eller ät som ett äpple.”
    Varför tycker jag detta är så roligt?? :’-D


  9. Maja skriver: 16 september 2020 kl 10:08

    Men man kan inte klippa sönder en nalle, det är barbariskt! Äta absolut, men äta måste vi ju för överlevnad. Men klippa? Nä!


    1. Ida skriver: 16 september 2020 kl 16:56

      Haha åh jag tyckte detsamma! Isärklippt nalle, kändes hemskt.


  10. Sigrid skriver: 16 september 2020 kl 10:55

    Åh, cotton candy-vindruvorna är så goda! Väldigt smaskiga frysta!


  11. Malin skriver: 16 september 2020 kl 11:55

    Snackpots för en tia i detta nu på Coop Bondegatan!


  12. Ella skriver: 16 september 2020 kl 12:13

    Mkt mysigt inlägg! Jag vill också äta sockervaddsdruvor! Heter de så i affären eller vad ska en leta efter? Annars saknar jag vin-vindruvor i svenska butiker, alltså vindruvor för vin, de smakar druvgodis!

    Kan vi inte reda ut detta med svartis/svart ris också? Svart ris, rött ris och gul lök, men arborioris, rödlök och vitlök. Visst? Eller?


    1. Karin skriver: 16 september 2020 kl 16:00

      Åh ja låt oss reda ut! Förutom råvarorna ovan vore det också bra att reda ut till slut, för övrigt och på väg. Till skillnad från tillslut, förövrigt och påväg då alltså.


      1. Anna-Sara skriver: 16 september 2020 kl 17:55

        De heter cotton candy och finns på Ica. Finns smultrondruvor också! Supergoda!


  13. Isa skriver: 16 september 2020 kl 15:01

    Du skrev nyligen om nån slags små gurkor (tror jag) som smakade som nåt annat, som du köpt på MatHem? Förvirrad fråga men vad var det? Minns någon? Vill köpa!


    1. Sandra Beijer skriver: 16 september 2020 kl 16:11

      djungelgurka!


  14. Ninni skriver: 16 september 2020 kl 15:24

    Längtar orimligt mycket efter frys-inlägget! Mina bästa i frysen är: glass (Piggelin i storpack och Hägen-Dasz kaffeglass!), gröna ärtor, edamame, Picards bake off-croissanter, isbitar. Hm, tror Flora hade ett frys-inlägg med massa smarta tips i kommentarsfältet, kolla in dem också!


  15. elsa skriver: 16 september 2020 kl 15:37

    jag tänker också att frysta ärter är perfekt att ha i din carbonara snackpot!


  16. Anja skriver: 16 september 2020 kl 19:04

    Frysta vindruvor smakar alltid som piggelin! Säkert ännu godare med den variant du köpt!


  17. Ebba skriver: 16 september 2020 kl 19:50

    Var kan man köpa de där nallarna?? Behöver väldigt mycket


  18. Maria skriver: 16 september 2020 kl 21:18

    Vilket mysigt smått-och-gott-inlägg det här var!


  19. Emma skriver: 18 september 2020 kl 09:04

    så förvirrad att vi verkar ha samma matsmak men så olik godissmak


Dela på:
Laddar